Перейти до основного вмісту

5 вишуканих подарунків від Baccarat

Ті відчуття, які охоплюють людину що розгортає подарунок – дуже особливі та трепетні – щирий момент справжнього радісного здивування. Саме заради нього вкладаємо стільки старань, хвилюваннь, але ще більше – пошуків. І зусилля завжди виправдовуються, адже так приємно дарувати подарунки, які потрапляють точно в ціль, коли після відкриття ошатної коробки річ стає людині незамінною та дорогою.

Ми підібрали 5 найкращих вишуканих подарунків від Baccarat для коханих, на свято або у подарунок керівнику:

1. Ваза "Eye" овальна (by Nicolas Triboulot)
Квіти споконвіку викликали в людей почуття благоговіння та дарували тонке відчуття краси та багатства природи. Саме тому ваза завжди є гарним подарунком, особливо якщо це ваза від Baccarat з колекції Eye. Рифлений дизайн колекції кришталевих виробів Eye є результатом незвичайної техніки: поєднання зовнішніх горизонтальних та внутрішніх вертикальних граней створює казковий візуальний ефект. Подібний подарунок підійде на новосілля, 8 березня, мамі, бабусі, сестрі.

2. Набір склянок для води "Diamant"
З склянками для води люди стикаються набагато частіше, ніж з іншою посудою для напоїв. Тому набір склянок для води Diamant стане дуже практичним подарунком. Вони скажуть багато про свого володаря. Наприклад, якщо такі стоятимуть на столі у керівника, вони свідчитимуть про йього гарний смак та високий достаток. Чудовий варіант, коли хочеться виразити повагу або зробити маленький бізнес-подарунок.

3. Дрібниця "Louxor"
Смілива, зроблена з кришталю грубого ограновування з відчутними лініями, дрібниця Louxor стане ідеальним, практичним аксесуаром для столу. Вона стане чудовим невеликим подарунком для того, хто знає ціну грошам і любить зберігати подібні речі у себе вдома. Тобто сенс зрозумілий і близький людині бізнесу. Підійде для подарунка на новосілля, на День захисника, керівника, тата, дідуся.

4. Набір келихів для вина "Wine Therapy"
Келихи Baccarat вже давно стали візитівкою даного бренду. Щоб зробити гарний подарунок, вам не потрібно знати, якому напоєві людина віддає перевагу: біле, червоне, молоде вино або ігристе. Адже в наборі келихів для вина з'єдналися всі варіанти - навіщо вибирати, якщо можна не відмовляти собі в задоволенні і розкривати щоразу нові смаки, що розбурхують розум і фантазію? У Baccarat спеціальна філософія келихів, і один раз спробувавши з їхнього келиха улюблений напій, людина навряд чи захоче куштувати вино з інших.

5. Набір свічників "Harcourt"
Справжня ікона Baccarat, свічник Harcourt адаптується до всіх стилів з його потужними лініями та його архітектурним стилем, класичним та сучасним одночасно. Справжня ікона Baccarat та плід неперевершеної майстерності, колекція Harcourt подорожувала по всьому світу, з гордістю демонструючи свої скульптурні лінії, які миттєво впізнають всі.

Перейти до перегляду всіх товарів