Перейти до основного вмісту

Swarovski оголошує Аріану Гранде амбасадором бренду

Ми раді оголосити Аріану Гранде послом бренду та обличчям Будинку. Володарка премії «Греммі» співачка, автор пісень і актриса — одна з найбільш популярних артисток у світі, відома своїми захоплюючими виступами та неймовірним вокальним діапазоном. Це нове партнерство поєднує двох ікон поп-культури.

Аріана Гранде розвивала свій стиль протягом кількох десятиліть, безстрашно експериментуючи з модою, прикрасами та сміливим макіяжем. Прихильниця інклюзивності та розширення прав та можливостей, вона є втіленням радісної марнотратства та самовираження. Справжня світова ікона стилю, Аріана разом із Будинком вирушає у захоплюючу творчу подорож.

«Я дуже рада стати послом бренду Swarovski. Для мене велика честь представляти Дім, який поділяє мою пристрасть до творчості, розширює межі світу ювелірних прикрас та просуває цінності непримиренного самовираження. Мені не терпиться вирушити в цю подорож і надихнути інших прийняти свій унікальний блиск».
Аріана Гранде

«Харизма та позитивна енергія Аріани перегукуються із суттю Swarovski – приносити радість світові, і я дуже рада, що вона приєдналася до нас як представник бренду. Аріана — блискуча артистка, чия творчість проявляється у написанні пісень та вокале, а також у її особистому стилі. Я з нетерпінням чекаю можливості разом брати участь у творчому діалозі, що надихає.
Джованна Енгельберт, глобальний креативний директор